Няма нещо по-страшно от това една майка да чуе думите: Дъщеря

...
Няма нещо по-страшно от това една майка да чуе думите: Дъщеря
Коментари Харесай

Да помогнем на малката Ана-Мария да живее

Няма нещо по-страшно от това една майка да чуе думите:  " Дъщеря ви има израстък на дребния мозък и хидроцефалия ". Не можем даже да си представим по какъв начин се е почувствала и по какъв начин се усеща към момента майката на Ана-Мария - едно 5-годишно момиченце, което вместо на детската площадка от 3 месеца е по лечебни заведения. Майката на Ана-Мария има потребност от нас - с цел да избави детето си, написа.
Прочетете още
Ето историята на детето, разказана от нейната майка:

Ана-Мария скоро ще навърши 5 години, тя е едно интензивно и витално дете, което по през целия ден пее, скача, играе дете, което не искаше да чуе за сън. Но за жалост преди 3 месеца щерка ми стартира да повръща, усещаше се отпаднала, искаше единствено да спи, тъй като главичката я болеше. Детският невролог ни назначи скенер на момента, в който я прегледа. Минути по-късно чух и най-страшните думи за една майка: " Дъщеря ви има хидроцефалия и израстък на дребния мозък. По неотложност би трябвало да се одобри детето в болницата``.

До вечерта детето беше прието в болница с лекуване, след няколко дни е изработен ЯМР, ден по-късно е сложена клапа за хидроцефалия, след още 10 дни е направена интервенция за премахване на тумора. За страдание доста дребна част от тумора е отстранена.

Лекарите в България ми споделиха, че повече от това не може да се в профил, тъй като туморът визира доста значими органи, които заплашват живота на детето.

След многократни запитвания от Турция ни дадоха вяра, че могат да отстранят целия израстък без последствия, без да се заплаши животът на Ана-Мария. Мнението на докторите е да не се бавим, тъй като туморът е в мозъка и никой не знае по кое време и върху какво ще се отрази това на детето.

За страдание сумата е непостижима за нашето семейство, само че имам вяра че дружно ще спасим щерка ми. Моля ви подкрепете Ана-Мария, тя се бори за живот, тя толкоз желае да живее и мечтае, като порасне, да стане лекар.

Подкрепете Ана-Мария с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

анка: Алианц Банк България
IBAN: BG77BUIN95611000723485
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Ана-Мария Ленчева Сергеева

Алианц Банк България ” АД е формалният банков сътрудник на Фондация “Павел Андреев ”. При подаяние на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

Разгледайте и нашия Фонд за лекуване на деца в чужбина
https://pavelandreev.bg/subscription
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР